Auto kuća Kompresor - otkrijte Dacia Logan prostranu porodičnu limuzinu
Logan limuzina

Logan

DACIA LOGAN već za 14.990€ uz:
  • 5 godina garancije / 100.000 km
  • 0% kamate do 7.000 € do 36 meseci ili fiksna kamatna stopa 3,99% u € do 84 meseca

* Zbog uvođenja nove bezbednosne regulative (GSR2), neke verzije su dostupne po komuniciranim cenama dok traju zalihe, odnosno moguće ih je poručiti iz proizvodnje po ceni koja može odstupati od komunicirane.

Dizajn

Prostrana porodična limuzina

Logan model otkriva potpuno restilizovani dizajn. Restilizovanu prednju stranu i robusnu siluetu naglašavaju nova LED svetla u obliku slova Y, po kojima je ovaj brend prepoznatljiv. Limuzina poseduje praktičnu opremu, modularni prtljažnik i jedan od najprostranijih enterijera u svojoj kategoriji, što znači da će cela porodica uživati u najboljem mogućem iskustvu putovanja.
Istražite galeriju

UNUTRAŠNJOST AUTOMOBILA

JEDNOSTAVNO ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI AUTOMOBILA

Udobnost
Logan ergonomska instrument-tabla
Ergonomska instrument-tabla
Pojednostavljena vožnja! U modelu Logan, sve osnovne kontrole su postavljene na isto mesto, radi još veće efikasnosti.
Logan podesiv upravljač
Podesiv upravljač po visini i udaljenosti
Pozdravite se sa bolovima u mišićima i leđima! Nova, jedinstvena funkcija omogućava vam da podesite upravljač po visini i dubini brzo i lako kako biste ga doveli u optimalan položaj za vožnju.
Logan automatska klimatizacija
Automatska klimatizacija
Bez obzira na spoljnu temperaturu, temperatura u modelu Logan uvek je prijatna.
Unutrašnji prostor
Logan prostor za putnike
100% udoban prostor za putnike
Ponudite svojim putnicima najbolje moguće iskustvo putovanja! Sa svojim sedištima koja su restilizovana radi još veće udobnosti i sa stočićima sa držačima za čašu za zadnju klupu, Logan osmišljen je tako da zadovolji potrebe čitave porodice.
Logan prtljažnik
Prostrani prtljažnik
Idemo na odmor! Prostrani prtljažnik sa jednostavnim otvaranjem čini utovar i istovar prtljaga iz vašeg modela Logan lakim kao pero.
Logan preklapanje sedišta zadnje klupe
Preklapanje sedišta zadnje klupe
Potrebno vam je više prostora? Preklopite sedišta zadnje klupe i uživajte u još više utovarnog prostora za vaše svakodnevne potrebe.
Tehnologija
Logan kartica za slobodne ruke
Kartica za slobodne ruke
Nemate vremena za gubljenje? Sa karticom za slobodne ruke, otključajte i pokrenite vaš model Logan jednim klikom na dugme.
Logan električni servo-upravljač
Električni servo-upravljač
Uz lakše manevrisanje uživajte u iskustvu bezbednije i udobnije vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.
Logan LED prednja svetla
LED prednja svetla
LED prednja svetla modela Logan automatski se uključuju i pružaju poboljšanu vidljivost, i danju i noću. Za još veći spokoj iza upravljača, tu su brisači vetrobranskog stakla koji se aktiviraju automatski.

MULTIMEDIJA

MODERNA TEHNOLOGIJA

Dacia Logan kontrola medija
Media Display*
Vaše omiljene aplikacije su lako dostupne na velikom 8" ekranu osetljivom na dodir sa funkcijom prikazivanja ekrana pametnog mobilnog telefona. Napravite savršen izbor numera za putovanje i uživajte u njima putem 4 ugrađena zvučnika.
* Kompatibilno sa aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™.

SISTEMI ZA POMOĆ VOZAČU I BEZBEDNOST

SVE JE TU ZA VAS!


DIMENZIJE

LIMUZINA SAVRŠENIH DIMENZIJA


Izrazite svoj stil!

Logan

Slike na internet stranici www.dacia.akkompresor.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

Otkrijte ostale Dacia modele

Duster
Novi Duster
Sandero Stepway
Sandero Stepway