Auto kuća Kompresor - Otkrijte novi model Dacia Duster
Dacia Duster SUV

Duster

Autentični SUV po prirodi
Samo za vozila sa zalihe
DACIA DUSTER već za 16.790€ uz:
*fiksnu kamatnu stopu u € za sve kupce
Dacia Duster ponuda vozila sa zalihe
SUV neprevaziđene svestranosti!
Dacia Duster jedva čeka da sa vama pođe u pustolovine i ističe se kao legendarni porodični Dacia SUV.

MULTIMEDIJA

DVA INOVATIVNA MULTIMEDIJALNA SISTEMA

Media Display – novi Duster
Media Display*
Koristite funkciju žičane replikacije pametnog telefona na Media Display multimedijalnom sistemu vašeg modela Dacia Duster. Možete pristupiti omiljenim aplikacijama putem ekrana od 8” osetljivog na dodir: telefon, radio, poboljšani sistem monitora 4x4 (u verziji 4x4) i dr. Od polaska do dolaska, putujte uz vaše omiljene numere sa 4 ugrađena zvučnika.
* kompatibilno sa Android Auto™ i Apple CarPlay™.

Više od verzije, novi način razmišljanja.
Dacia Duster sa novim izgledom, robusniji i spremniji za avanture.

ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI AUTOMOBILA

UDOBNOST NA SVIM TERENIMA

Funkcionalnost
Veliki centralni ekran – novi Duster
Veliki ekran od 8” osetljiv na dodir
Uživajte u još više udobnosti. Vaš multimedijalni sistem je opremljen ekranom osetljivim na dodir od 8” koji maksimalno olakšava čitanje i korišćenje informacija.
Ergonomska centralna konzola – novi Duster
Ergonomska centralna konzola
Centralna konzola je opremljena sa 2 USB priključka sa prednje i 2 sa zadnje strane, držačima za čaše i kliznim naslonom za ruku koji vam nudi još više skladišnog prostora (skoro 1,1 L). Lako je ostati organizovan.
Automatska klimatizacija – novi Duster
Automatska klimatizacija
Od tačke A do tačke B, kontrolišite vašu temperaturu po potrebi i uživajte u optimalnoj temperaturnoj udobnosti!
Tehnologija
Kamera za više prikaza – novi Duster
Kamera za više prikaza
Uz sistem kamera sa više prikaza i 4 kamere (prednja, zadnja i bočne), manevrišite vozilom uz još veću preciznost. Kada se parkirate, sistem se automatski aktivira kada prebacite menjač u brzinu za kretanje unazad. Po potrebi ga možete i ručno aktivirati.
Replikacija pametnog telefona – novi Duster
Replikacija pametnog telefona
Obavljajte pozive, pokrećite GPS itinerere, slušajte omiljenu listu muzičkih numera i još mnogo toga. Sa lakoćom povežite vaš pametni telefon kako biste pronašli sve vaše aplikacije na ekranu multimedijalnog sistema od 8” osetljivom na dodir.
Kartica za slobodne ruke – novi Duster
Kartica za slobodne ruke
Da li su vam pune ruke? Nema problema! Koristite karticu za slobodne ruke za jednostavno otključavanje i pokretanje vašeg modela Dacia Duster
* kompatibilno sa Apple CarPlay™.
Svestranost
Sistem monitora 4x4 – novi Duster
Sistem monitora 4x4*
Poboljšajte svoje iskustvo vožnje u modelu Dacia Duster. Koristite ekran multimedijalnog sistema od 8” osetljiv na dodir za pristup širokom dijapazonu informacija: ugao kotrljanja, ugao nagiba, kompas, visinomer i prilagodljiva kontrola spuštanja nizbrdo.
Odignutost od tla – novi Duster
Odignutost od tla od 214 mm*
Spremni ste za avanturu? Otisnite se van utabanih staza bez brige, uz funkcije za sve terene i odignutost od tla od 214 mm vašeg modela Dacia Duster.
Pneumatici – novi Duster
Pneumatici za sve 4 sezone*
Blatnjav put? Put prekriven snegom? Teška trasa? Ne paničite! Uz pneumatike modela Dacia Duster sa optimalnim prianjanjem, ništa vas ne može zaustaviti.
* dostupan u verziji 4x4.
** oznaka 3PMSF.

SISTEMI ZA POMOĆ VOZAČU I BEZBEDNOST

SUV DIZAJNIRAN ZA VAŠ SPOKOJ


DIMENZIJE

SUV SAVRŠENIH DIMENZIJA


Izrazite svoj stil!

Duster

Slike na internet stranici www.dacia.akkompresor.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

Otkrijte ostale Dacia modele

Sandero Stepway
Sandero Stepway